Evo još jedne svete tajne, i ovog puta je to krštenje.
Spoznaja hrišćanstva isprepletana tradicijom  slušanja vere, umivanja svetom vodom, prizivanjem imena svete Trojice i pečatom dara Duha Svetoga kao bitnih momenata te ceremonije.

Krštenje kao velik I naročito svečan trenutak, predstavlja dan kojeg Vi želite učiniti posebnim događajem za svoje dete, kao I čitavu porodicu. Dovoljno veliki razlog da se opredelite za profesionalnog fotografa koji će svojim profesionalizmom, posebnim efektima I fokusom na detalje, taj veliki dan učiniti nezaboravnim. Profesionalni fotograf kao stručni kreator nezaboravnih fotografija, prepunih detalja koji će vam godinama mamiti osmehe na licu.

Istovremeno, dok Vi budete svim svojim bićem usredsređeni na ceremoniju Krštenja, dok  sva vaša pažnja bude usmerena na rodbinu I goste, profesionalni fotograf će neposredno profesionalno urađenim fotografijama dokumentovati I beležiti najlepše I najvažnije trenutke Krštenja, stvarajući album koji će celog života Vašem detetu I Vama služiti kao podsetnik na taj svečani dan. Fotografije su najveći podsetnik I slikovni zapis velikih trenutaka. Vaše dete, sada toga I nije svesno, ali uz odrastanje, pregledanjem fotografija, shvatiće važnost I lepotu svojih prvih dana. Upravo želja da mu podarite lep životni album, profesionalno urađena fotografija, otklanjaju I najmanju nedoumicu o tome da li je za fotografisanje krštenja, potrebno angažovati profesionalnog fotografa.