U toku ste priprema rođendanske zabave Vašeg deteta i posvećeni ste brojnim detaljima, koji bi trebali kreirati nezaboravnu zabavu iz šarenih dečijih snova i mašte. A u glavi svakog deteta je bujna mašta, prepuna igre, radosti, veselih trenutaka odrastanja, zabava koja će svakako biti prepuna bezbroj srećnih i nasmejanih trenutaka druženja Vašeg deteta i njegovih drugara, a koje biste želeli zabeležiti i podariti mu kao poklon za srećno odrastanje. Možda ste se odlučili da toj zabavi pridružite i još jednog drugara sa fotoaparatom u rukama, profesionalno i stručno razigranog u izradi savršenih fotografija.

Dok sve bude ispunjeno decom i dečijim smehom i razigranošću, posebnim efektima i pažnjom na najbitnije detalje, stvaramo nezaboravne fotografije, beležeći najlepše i najveselije trenutke, koji će vam ostati celog života kao podsetnik na vesele trenutke odrastanja i sazrevanja vašeg deteta, a ujedno i njegova najdraža slikovnica iz detinjstva. Pođite od toga koliko sopstvenih rođendana niste zabeležili fotografijom, a danas bi voleli da ih pokažete upravo svojoj deci. Na Vama je da svom detetu ne uskratite to zadovoljstvo i da zajedno prelistavate fotografije i uživate u dokumentovanim trenucima kroz čitav period njegovog odrastanja.

 

Rodjendaonica ili igraonica puna sreće i ljubavi na jednom mestu bilo da je prvi rodjendan, drugi ili treći čini mesto kome se uvek rado vraćam. Trenutak kada dete ugleda svog omiljenog lika iz crtanog filma ili pokušava da ugasi svećicu na ogromnoj rodjendanskoj torti uglavnom postaje uspomena koju roditelji požele da ožive iz godine u godinu.
 
Sva ta nasmejana dečija lica koja se istinski raduju malim stvarima u meni bude kreativne trenutke koji su dovoljni da od rodjendana napravimo bajku.